Haberler

13Tem

Rejenerasyon -20'ye Başvurular Devam Ediyor



Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation tarafından yürütülen İstanbul Kalkınma Ajansı destekli “Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon – 20” programına başvurular başladı.  Rejenerasyon-20 projesiyle COVID-19 salgınının ülke ekonomisine negatif etkilerinin azaltılmasına yönelik girişimcilerin hayata geçireceği yenilikçi uygulamalar desteklenerek toplumun girişim ekosisteminin katkılarıyla güçlenmesi sağlanacak.

Rejenerasyon-20 projesinde girişimciler 2 farklı modülden destek alabilecekler. Prototip üretme, prototip geliştirme veya ürünleşme aşamasındaki girişimlere Dijital Hızlandırma, ticarileşme aşamasındaki girişimlere ise Danışmanlık desteği verilecek.

Destekten toplam 40 girişimin yararlanması hedeflenmekte.

Ülkemizin COVID-19’la mücadelesinde kritik projelerle ön plana çıkan girişim ekosisteminin yeniden yapılanmasını kapsayan “Rejenerasyon-20” projesiyle girişimciler; evde yaşamın iyileştirilmesi, uzaktan çalışmanın verimli ve uygulamada kolay hale getirilmesi, erişim/lojistik sorunlarının çözümüne yeni bir soluk getirilmesi ve toplumu rahatlatacak sosyal projelerin hayata geçirilmesi için desteklenecek.

Öte yandan projenin son ayağı olan Video Portal Modülü ile daha büyük kitleye hitap edilecek ve girişimlerin en çok merak ettiği 100 soru konunun uzmanları tarafından kısa videolarla cevaplanacak.

Online başvurular www.rejenerasyon20.com adresinden yapılmaktadır.